Okay,<br><br>Unfortunately, this did not help the Nvidia issue. I still get the exact same freeze when trying to configure X after install. I then boot into safe mode and I tried the 100.14.11, 9746 and the 7184 drivers all without success - only the &#39;nv&#39; one works.
<br><br>I did notice a couple of error messages while it was trying to start X with the nvidia drivers though, I quickly jotted them down:<br><br>NVRM: RmInitAdapter failed! (0x12:0x2b:1544)<br>nvidia0: Rm_Init_adapter() failed!
<br><br>I hope you can get some information from that!<br><br><div><span class="gmail_quote">On 7/21/07, <b class="gmail_sendername">Kris Moore</b> &lt;<a href="mailto:kris@pcbsd.com">kris@pcbsd.com</a>&gt; wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="margin-top: 0; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; margin-left: 0.80ex; border-left-color: #cccccc; border-left-width: 1px; border-left-style: solid; padding-left: 1ex">
Daniel Sammut wrote:<br>&gt; I&#39;ve updated my BIOS and it works!! The rebooting/shutdown issue has been<br>&gt; solved and my freeze during boot issue has been solved too!<br>&gt;<br>&gt; So, if anyone else has a similar problem with acpi, suggest that they
<br>&gt; update<br>&gt; their bios first!<br>&gt;<br>&gt; Right, now I am going to test version 1.4 again and see if it works. I&#39;ll<br>&gt; let you know.<br>&gt;<br>&gt; Right after I make myself a cup of tea to celebrate!
<br><br>Great! Glad to hear that seemed to fix the ACPI issues :) Test out the<br>&quot;100.14.11&quot; nvidia driver now, and if that fails the 9746 one. Hopefully<br>that&#39;ll get you up and running.<br><br><br><br><br>
--<br><br>Kris Moore<br>PC-BSD Software<br><a href="http://www.pcbsd.com">http://www.pcbsd.com</a><br></blockquote></div><br>