[PC-BSD Testing] pc-controlpanel broken after 10.0 production updates

Yuri Momotiuk yurkis at gmail.com
Sun Feb 9 01:58:26 PST 2014


Hello, Hans


2014-02-09 11:34 GMT+02:00 Hans Ruhe <hansruhe1 at gmail.com>:

> Hello Joe, Kris and team,
>
> I can second that. I am running Mate and my control panel also broke down.
> Clicking it now shows the contence of the programming (the scripts)
>
> Hope you can fix it :-)
>
> Best regards,
> Hans
>
>
> 2014-02-09 0:36 GMT+01:00 Kris Moore <kris at pcbsd.org>:
>
>  On 02/08/2014 14:51, Joe Maloney wrote:
>>
>> My initial bug report:
>>
>>  http://trac.pcbsd.org/ticket/1004
>>
>>  Might be a duplicate of:
>>
>>  http://trac.pcbsd.org/ticket/999
>>
>>  I see the samba behavior in fluxbox also.
>>
>>  Joe Maloney
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Testing mailing listTesting at lists.pcbsd.orghttp://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>>
>>
>> Interesting, I'm not seeing this here in XFCE in the latest production
>> packages. Is it only in control panel?
>>
>> Yuri or Ken, any of your recent changes touch stuff related to this?
>>
>>
>>
After last changes  (
https://github.com/pcbsd/pcbsd/commit/5e4607894dea8579b9b03d23efcbee901e2333ce)
I can't reproduce that. Strange, but this changes was not related to
MATE...
Anyway, hope next update will fix your issue.


-- 
Best regards, Yuri Momotyuk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20140209/ef101880/attachment.html>


More information about the Testing mailing list