[PC-BSD Testing] Installing proces fails

Kris Moore kris at pcbsd.org
Tue Jul 9 09:40:37 PDT 2013


On 07/09/2013 10:47, Hans Ruhe wrote:
> Hi Kris,
>
> My usb stick is not working anymore, so I will say what happened
> installing the latest iso 9.1 iso.
>
> I have a Z77 motherboard with an I3 processor Ivybridge. When
> installing I come to the install window and can select Dutch. So than
> I choose the Desktop I wanted (I tried several configurations, KDE
> only, with Gnome and Xfce, XBMC etc)
>
> Than the installation starts and stamping the file system on the
> harddisk (which is 100% ok) .
>
> Than I see the unpacking process and the installation. But than I
> notice the following. There are two sliders, the one for the overall
> and the one for the individual files being installed (files for
> instance for the Gnome desktop)
> The strange thing is that in the overall I see all the files flying
> by, but for the individual files concerning the package which is
> installing at that moment, nothing happens.
> Still the process is going on to the end and than I get the message
> installation failed.
>
> I looks as if the files in a temp are  not being placed on the
> harddisk where they belong.
>
> Hope this is helpfull, I hope to buy me a new USB stick very soon.
>
> Best regards,
> Hans
>
>

When it fails, can you click "details" and let us know the error message
it failed with? That will be helpful in determining the cause :)


-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems



More information about the Testing mailing list