[PC-BSD Testing] Strange issue(s) with Wireless, 9.1-BETA1

Bridger Dyson-Smith bdysonsmith at gmail.com
Tue Jul 31 10:05:44 PDT 2012


Thanks, Kris, for all of the hard work you & all of the other developers
are putting into 9.1.

Cheers!

On Tue, Jul 31, 2012 at 12:25 PM, Kris Moore <kris at pcbsd.org> wrote:

>  On 07/30/2012 11:44, Bridger Dyson-Smith wrote:
>
> Hi Kris --
>
>  [bridger at pcbsd-4853] ~% ifconfig wlan0
> wlan0: flags=8843<UP,BROADCAST,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1500
>  ether 00:21:5c:03:8b:bf
>  inet 192.168.0.106 netmask 0xffffff00 broadcast 192.168.0.255
>  nd6 options=29<PERFORMNUD,IFDISABLED,AUTO_LINKLOCAL>
>  media: IEEE 802.11 Wireless Ethernet OFDM/12Mbps mode 11g
>  status: associated
>  ssid CatHouseTomatoes channel 1 (2412 MHz 11g) bssid 00:21:91:03:69:ff
>  country US authmode WPA2/802.11i privacy ON deftxkey UNDEF
>  TKIP 2:128-bit txpower 14 bmiss 10 scanvalid 450 bgscan
>  bgscanintvl 300 bgscanidle 250 roam:rssi 7 roam:rate 5 protmode CTS
>  wme roaming MANUAL
>
>  Note: after an additional reboot, the icon started to display correctly.
> Please let me know if I can provide any additional information.
> Cheers,
> Bridger
>
>
> This should be fixed in RC1 now, we had made some changes to how it
> monitors status.
>
> --
> Kris Moore
> PC-BSD Software
> iXsystems
>
>
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20120731/b04a7595/attachment-0001.html>


More information about the Testing mailing list