[PC-BSD Testing] PCBSD 9.1 Beta1 is not detecting my intel video card

claive alvin Acedilla cabpacedilla at gmail.com
Mon Jul 30 18:58:12 PDT 2012


I did not see this black screen problem in 9.0.

On Mon, Jul 30, 2012 at 11:56 PM, claive alvin Acedilla <
cabpacedilla at gmail.com> wrote:

> What video mode does the installer run first during install?
> Because when I tried to force shut down my installation because all I have
> was just a black screen, there was a splash of the installation which means
> that the video driver (mine is intel)  is working but not quite well in the
> video mode of the installation.
> Can the installer run first in vesa mode so that in the beginning a user
> that has a flaky video driver can have a display right away during
> installation using the vesa driver?
>
>
> On Sat, Jul 21, 2012 at 4:54 AM, claive alvin Acedilla <
> cabpacedilla at gmail.com> wrote:
>
>> When I boot PCBSD 9.1 Beta1, I got a black screen.
>> But when I try to do a force shutdown on the power button, X gui will
>> splash in a second.
>> Seems GUI mode boot is not working properly with the intel driver.
>> When I try to detect also the intel driver (intel ed and intel) in vesa
>> mode, 9.1 will not accept also.
>> So I just select vesa driver and proceed to LXDE desktop.
>> Attached is my system diagnostic.
>>
>> Im using the PCBSD USBLite 9.1 Beta1 in LXDE
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20120731/bc5a0c90/attachment.html>


More information about the Testing mailing list