[PC-BSD Testing] Cannot run Clementine

Ken Moore ken at pcbsd.org
Wed Feb 22 12:12:48 PST 2012


Ok, I might have tracked down the issue.
Could you post the result from running this command on the CLI?

" find /usr/local/lib | grep libQtWebKit " (without quotes)

On 02/21/2012 22:18, claive alvin Acedilla wrote:
> Lxde
>
> On Tue, Feb 21, 2012 at 10:37 PM, Ken Moore <ken at pcbsd.org 
> <mailto:ken at pcbsd.org>> wrote:
>
>     On 02/21/2012 14:21, claive alvin Acedilla wrote:
>
>         I'm using 32-bit.
>         I see clementine-player in /usr/pbi/clementine-i386/.sbin/.
>         I typed clementine-player on the shell, it returned a Shared
>         object
>         "libQtWebKit.so.4" not found, required by "clementine-player"
>         error.
>
>
>         On 2/21/12, Ken Moore<ken at pcbsd.org <mailto:ken at pcbsd.org>>
>          wrote:
>
>             On 02/21/2012 13:12, claive alvin Acedilla wrote:
>
>                 After installing clementine from AppCafe, I tried
>                 running clementine
>                 from desktop and menu but wont run.
>                 I tried from terminal, shell returned "clementine:
>                 Command not found."
>                 error message
>                 I tried to search root / using find command, shell
>                 returned only one path.
>                 /media/ada0s7/usr/share/kde4/apps/marble/data/maps/moon/clementine
>
>                 I am using the USBLite 32-bit PCBSD 9.0 Lxde
>                 _______________________________________________
>                 Testing mailing list
>                 Testing at lists.pcbsd.org <mailto:Testing at lists.pcbsd.org>
>                 http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>
>             Which architecture are you running? (32 or 64 bit)
>
>             I have tested the clementine PBI's a number of times, but
>             I have never
>             been able to reproduce this error. If you look in
>             /usr/pbi/clementine-(i386 or amd64)/.sbin/ , do you see
>             the clementine
>             binary?
>
>
>             --
>             ~~ Ken Moore ~~
>             PC-BSD/iXsystems
>
>             _______________________________________________
>             Testing mailing list
>             Testing at lists.pcbsd.org <mailto:Testing at lists.pcbsd.org>
>             http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>
>         _______________________________________________
>         Testing mailing list
>         Testing at lists.pcbsd.org <mailto:Testing at lists.pcbsd.org>
>         http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>
>
>     I just tested the 32-bit PBI in a minimalist VM environment a
>     moment ago and running "clementine-player" from the CLI worked
>     like a charm.
>
>     Do you have any other info you can give me about your system so I
>     can narrow down the error? What desktop environment are you using?
>
>
>     -- 
>     ~~ Ken Moore ~~
>     PC-BSD/iXsystems
>
>     _______________________________________________
>     Testing mailing list
>     Testing at lists.pcbsd.org <mailto:Testing at lists.pcbsd.org>
>     http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing


-- 
~~ Ken Moore ~~
PC-BSD/iXsystems

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20120222/eae7e39f/attachment.html>


More information about the Testing mailing list