[PC-BSD Testing] Cannot run Clementine

claive alvin Acedilla cabpacedilla at gmail.com
Tue Feb 21 19:18:35 PST 2012


Lxde

On Tue, Feb 21, 2012 at 10:37 PM, Ken Moore <ken at pcbsd.org> wrote:

> On 02/21/2012 14:21, claive alvin Acedilla wrote:
>
>> I'm using 32-bit.
>> I see clementine-player in /usr/pbi/clementine-i386/.**sbin/.
>> I typed clementine-player on the shell, it returned a Shared object
>> "libQtWebKit.so.4" not found, required by "clementine-player" error.
>>
>>
>> On 2/21/12, Ken Moore<ken at pcbsd.org>  wrote:
>>
>>> On 02/21/2012 13:12, claive alvin Acedilla wrote:
>>>
>>>> After installing clementine from AppCafe, I tried running clementine
>>>> from desktop and menu but wont run.
>>>> I tried from terminal, shell returned "clementine: Command not found."
>>>> error message
>>>> I tried to search root / using find command, shell returned only one
>>>> path.
>>>> /media/ada0s7/usr/share/kde4/**apps/marble/data/maps/moon/**clementine
>>>>
>>>> I am using the USBLite 32-bit PCBSD 9.0 Lxde
>>>> ______________________________**_________________
>>>> Testing mailing list
>>>> Testing at lists.pcbsd.org
>>>> http://lists.pcbsd.org/**mailman/listinfo/testing<http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing>
>>>>
>>> Which architecture are you running? (32 or 64 bit)
>>>
>>> I have tested the clementine PBI's a number of times, but I have never
>>> been able to reproduce this error. If you look in
>>> /usr/pbi/clementine-(i386 or amd64)/.sbin/ , do you see the clementine
>>> binary?
>>>
>>>
>>> --
>>> ~~ Ken Moore ~~
>>> PC-BSD/iXsystems
>>>
>>> ______________________________**_________________
>>> Testing mailing list
>>> Testing at lists.pcbsd.org
>>> http://lists.pcbsd.org/**mailman/listinfo/testing<http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing>
>>>
>>>  ______________________________**_________________
>> Testing mailing list
>> Testing at lists.pcbsd.org
>> http://lists.pcbsd.org/**mailman/listinfo/testing<http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing>
>>
>
> I just tested the 32-bit PBI in a minimalist VM environment a moment ago
> and running "clementine-player" from the CLI worked like a charm.
>
> Do you have any other info you can give me about your system so I can
> narrow down the error? What desktop environment are you using?
>
>
> --
> ~~ Ken Moore ~~
> PC-BSD/iXsystems
>
> ______________________________**_________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/**mailman/listinfo/testing<http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20120222/d0f00c12/attachment.html>


More information about the Testing mailing list