[PC-BSD Testing] 9.0 b2, KDE (flash), GNOME (shortcuts)

Serghey Suvorov serghey.suvorov at gmail.com
Wed Sep 14 10:31:48 PDT 2011


Hi Ken,
I did exactly so, too. I forgot to write it.
Thanks
S.

On 14 September 2011 19:06, Ken Moore <ken at pcbsd.org> wrote:

>  On 09/14/11 11:12, Serghey Suvorov wrote:
>
> No, I did not. I'd reinstalled PCBCD with KDE immediately.
>  I'll try this later, but it is not the problem solution.
> Thanks
> S.
>
> On 14 September 2011 16:41, Ryan Mitchener <ryanmitchener at gmail.com>wrote:
>
>> For your second bug, did you try opening appcafe, going to the installed
>> tab, right clicking and installing icons again to menu and desktop?
>>
>> On Sep 14, 2011, at 5:48 AM, Serghey Suvorov <serghey.suvorov at gmail.com>
>> wrote:
>>
>> >
>> > Hi,
>> >
>> > Installation from PCBSD9.0-BETA2-x64-DVD.iso.
>> >
>> > 1) KDE.
>> >
>> > Kris suggested the command
>> > % flashpluginctl on
>> > for flashplayer. It was successful for Opera from ports but
>> > was not for Firefox from PBI.
>> > I'd reinstalled flashplugin-mozilla, re-launched npconfig, re-ran
>> > this command, and restored symlink: without success for Firefox.
>> >
>> > Maybe it is hint: after all there are 2 records in "opera:plugins".
>> > a) Operable symlink
>> > /usr/local/lib/npapi/symlinks/linux-opera/libflashplayer.so
>> > to
>> > /usr/local/lib/npapi/linux-f10-flashplugin/libflashplayer.so.
>> >
>> > b) Nonoperable symlink
>> > /usr/local/lib/browser_plugins/symlinks/opera/libnpflash.so
>> > to
>> > /usr/local/lib/browser_plugins/flashplugin-mozilla/libnpflash.so
>> >
>> > 2) GNOME.
>> >
>> > I installed many PBIs with success, then deleted some shortcuts from
>> > desktop in order to use GNOME-menu. Alas, they were absent in menu :(
>> > After moving from trash to desktop, the shortcuts had not been restored
>> > up to operable state.
>> >
>> >
>> > Best regards
>> > Serghey
>>  > _______________________________________________
>> > Testing mailing list
>> > Testing at lists.pcbsd.org
>> > http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>> _______________________________________________
>> Testing mailing list
>> Testing at lists.pcbsd.org
>> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>>
>
> _______________________________________________
> Testing mailing listTesting at lists.pcbsd.orghttp://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>
>  I am seeing that the flash plugin works fine with the Firefox PBI here...
> Similar to what Kris said, try to restart the flash plugin by running:
> > flashpluginctl off
> > flashpluginctl on
>
> I have noticed that sometimes it has to be turned off before running the
> "on" command if is not working when already enabled, otherwise it doesn't do
> anything.
>
> --
> ~~ Ken Moore ~~
> PC-BSD/iXsystems
>
>
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20110914/e5e2cea1/attachment.html>


More information about the Testing mailing list