[PC-BSD Testing] 9.0 b2, KDE (flash), GNOME (shortcuts)

Ken Moore ken at pcbsd.org
Wed Sep 14 09:06:11 PDT 2011


On 09/14/11 11:12, Serghey Suvorov wrote:
> No, I did not. I'd reinstalled PCBCD with KDE immediately.
> I'll try this later, but it is not the problem solution.
> Thanks
> S.
>
> On 14 September 2011 16:41, Ryan Mitchener <ryanmitchener at gmail.com 
> <mailto:ryanmitchener at gmail.com>> wrote:
>
>     For your second bug, did you try opening appcafe, going to the
>     installed tab, right clicking and installing icons again to menu
>     and desktop?
>
>     On Sep 14, 2011, at 5:48 AM, Serghey Suvorov
>     <serghey.suvorov at gmail.com <mailto:serghey.suvorov at gmail.com>> wrote:
>
>     >
>     > Hi,
>     >
>     > Installation from PCBSD9.0-BETA2-x64-DVD.iso.
>     >
>     > 1) KDE.
>     >
>     > Kris suggested the command
>     > % flashpluginctl on
>     > for flashplayer. It was successful for Opera from ports but
>     > was not for Firefox from PBI.
>     > I'd reinstalled flashplugin-mozilla, re-launched npconfig, re-ran
>     > this command, and restored symlink: without success for Firefox.
>     >
>     > Maybe it is hint: after all there are 2 records in "opera:plugins".
>     > a) Operable symlink
>     > /usr/local/lib/npapi/symlinks/linux-opera/libflashplayer.so
>     > to
>     > /usr/local/lib/npapi/linux-f10-flashplugin/libflashplayer.so.
>     >
>     > b) Nonoperable symlink
>     > /usr/local/lib/browser_plugins/symlinks/opera/libnpflash.so
>     > to
>     > /usr/local/lib/browser_plugins/flashplugin-mozilla/libnpflash.so
>     >
>     > 2) GNOME.
>     >
>     > I installed many PBIs with success, then deleted some shortcuts from
>     > desktop in order to use GNOME-menu. Alas, they were absent in
>     menu :(
>     > After moving from trash to desktop, the shortcuts had not been
>     restored
>     > up to operable state.
>     >
>     >
>     > Best regards
>     > Serghey
>     > _______________________________________________
>     > Testing mailing list
>     > Testing at lists.pcbsd.org <mailto:Testing at lists.pcbsd.org>
>     > http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>     _______________________________________________
>     Testing mailing list
>     Testing at lists.pcbsd.org <mailto:Testing at lists.pcbsd.org>
>     http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>
>
>
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
I am seeing that the flash plugin works fine with the Firefox PBI here...
Similar to what Kris said, try to restart the flash plugin by running:
 > flashpluginctl off
 > flashpluginctl on

I have noticed that sometimes it has to be turned off before running the 
"on" command if is not working when already enabled, otherwise it 
doesn't do anything.

-- 
~~ Ken Moore ~~
PC-BSD/iXsystems

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20110914/7786f897/attachment-0001.html>


More information about the Testing mailing list