[PC-BSD Testing] Sysinstaller Bug

Kris Moore kris at pcbsd.org
Tue Sep 13 12:48:18 PDT 2011


On 09/13/11 15:36, Ryan Mitchener wrote:
> On 9/13/2011 2:42 PM, Kris Moore wrote:
>> On 09/13/11 14:41, Ryan Mitchener wrote:
>>> I am running the PC-BSD Beta 2 x86 DVD and if you try to modify the
>>> SWAP partition (after clicking use default layout) in the advanced
>>> partitioning settings it sets the SWAP partition's mount point to
>>> null, causing the installer to fail. Is anyone else having this
>>> problem? It happened in the Beta 1.5 DVD as well.
>>>
>>> -Ryan Mitchener
>>> _______________________________________________
>>> Testing mailing list
>>> Testing at lists.pcbsd.org
>>> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>> I'll have to try that. Whats the specific error message you are getting
>> in the installer? The mount for SWAP is supposed to be NULL from what I
>> remember.
>>
>>
> After even further testing, it seems the SWAP is fine. The error seems
> to only occur if after using the "default layout" in "Advanced Mode"
> you change everything but the SWAP to use ZFS. There error does not
> occur if there are only 2 ZFS partitions. However, if there are three
> the error occurs.
>
> However, after two successful installs of a single ZFS root
> partitioned install, they still will not boot giving me the "No UFS"
> error.
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing

Ok, I'm going to try and replicate. Just for the record, what is the
disk layout you are trying to use?

I.E.:

/ - ZFS
SWAP
/usr - ZFS
/var -ZFS

Is it something like that?


-- 
Kris Moore
PC-BSD Software
iXsystems



More information about the Testing mailing list