[PC-BSD Testing] Lenovo T61

Odhiambo Washington odhiambo at gmail.com
Fri Feb 18 09:56:50 PST 2011


On Fri, Feb 18, 2011 at 11:45 AM, Odhiambo Washington <odhiambo at gmail.com>wrote:

>
>
> On Thu, Feb 17, 2011 at 7:36 PM, Arthur Koziol <A-Koziol at neiu.edu> wrote:
>
>> On 02/17/2011 9:58 AM, Odhiambo Washington wrote:
>>
>>> Today I tried installing RC-3 (amd64) on a Lenovo T61. In my first
>>> attempt, I chose the ZFS option. I went ahead and created user, selected ALL
>>> apps. After that, the installation hang on "cleaning disk". I had allocated
>>> 125GB for it to use. I had to cancel  the installation.
>>> When I started again, it was hanging after detecting the Lenovo ACPI....
>>>
>>> Too bad I deleted Ubuntu that has been running on this laptop for months.
>>>
>>> Now I am going to test 9-BETA.
>>>
>>> --
>>> Best regards,
>>> Odhiambo WASHINGTON,
>>> Nairobi,KE
>>> +254733744121/+254722743223
>>> _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
>>> Damn!!
>>>
>>
>> Odhiambo,
>>
>> You're not using an SSD by chance are you? Also, is you BIOS up to date?
>>
>> http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-68451
>>
>>
> Hello Arthur,
>
> I use SATA, but I have an SSD which I wouldn't mind using:-) What is the
> issue with SSD?
> I am going to update my BIOS then try again.
>

Did not change even after BIOS update!

I am installing 9-BETA and it's almost 100% done (taking too long on
"installing package: kdenetwork-4.5.4_2")


-- 
Best regards,
Odhiambo WASHINGTON,
Nairobi,KE
+254733744121/+254722743223
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Damn!!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20110218/09a681da/attachment.html>


More information about the Testing mailing list