[PC-BSD Testing] 9-Current alpha snapshot issue - not working under VirtualBox?

arabicfoss at gmail.com arabicfoss at gmail.com
Fri Nov 5 01:30:33 PDT 2010


Hi,

I've already mentioned how to fix that in blog.pcbsd.org page.

All you need to do to get the current snapshot working on VBox is to change
the virtual hard disk controller from IDE to SATA.

Cheers,

Med


On Fri, Nov 5, 2010 at 4:46 AM, Sam Lin <semin2006 at gmail.com> wrote:

> Dear PCBSD fellows -
>
> I have just downloaded "PCBSD9-CURRENT-20101030-x86-DVD.iso" now and
> tried to install it to my virtual machine directly from iso, then it
> ended up with a screen with a PCBSD logo and then seems frozen (see
> attached image). Not sure whether or not the virtualbox log would be
> helpful but I have attached it along with the screenshot anyway.
>
> # My machine:
> Compaq Presario 2166ae (laptop)
> CPU: AMD Athlon XP-M 2400+
> RAM: 1024M
> HD: 120G
> VGA: ATI IGP
> PCBSD: 8.1 32bit
>
> # My virtual machine:
> HD: 35GB
> RAM:256MB
>
> Perhaps I need to increase the size of my virtual RAM? Or is it
> because *BSD under VirtualBox require VT-x or AMD-V hardware
> virtualization support [http://www.virtualbox.org/wiki/Guest_OSes]?
>
>
> Regards,
> Sam
>
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20101105/058325a2/attachment.html>


More information about the Testing mailing list