[PC-BSD Testing] 9-Current: fail to mount from usf:/dev/label/rootfs0 with error 19

Brian peispud at eastlink.ca
Sun Dec 12 21:55:19 PST 2010


Further confirmation, no keys pressed during boot process.

On 12/12/2010 06:47 PM, Brian wrote:
> Same on my system - CPU - AMD Phenom 2x6 1055t
>                                              Mainboard - MSI K9N6PGM2-V2
>                                              RAM - 4Gig DDR3 1600 
> G.Skill Ripjaws
>                                              Video card - MSI GTX465
>
> On 12/12/2010 01:13 PM, Carlos Porto Filho wrote:
>> Hi!
>> When booting with 9-Current I got "Mounting from
>> usf:/dev/label/rootfs0 failed with error 19"
>> then I got a mountroot>  prompt, and if I try to boot with ada0 it
>> fails again.. "invalid mount options"..  apparently it has something
>> to do with "dangerously dedicated"
>> mode for the UFS file system is no longer supported... but I formatted
>> the entire disk with the 9-current sysinstall.
>> This computer works properly with PC-BSD 8 release, and FreeBSD 8..
>> (with 8-stable I hava a similar problem)
>> TIA!
>> _______________________________________________
>> Testing mailing list
>> Testing at lists.pcbsd.org
>> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>>
>>    
>
>
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>    

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20101213/cbf82e4b/attachment.html>


More information about the Testing mailing list