[PC-BSD Testing] 7.1 Beta1

Bill Leeper protagonist at charter.net
Sun Mar 8 20:03:32 PST 2009


On Mar 8, 2009, at 7:26 PM, kris at pcbsd.org wrote:

>> Sorry about that, I should have included more info. I have an 8500GT
>> with 512MB and I tried all three nVidia drivers and the nv driver. I
>> have a widescreen flat panel using a DVI connector. As soon as I tell
>> it to apply the settings I get the text screen where it generates a
>> new xorg. I then come back to the configure screen where I get the
>> message previous attempt failed please check your settings and try
>> again. This is pretty much the exact same problem I had with the  
>> first
>> alpha as far as I can tell. I even tried the custom settings to enter
>> the refresh rates and it makes no difference. The settings section
>> does correctly identify my card as a GeForce 8500 GT.
>>
>
> Ahh, ok, that helps me make sense of it. Its not something specific to
> 7.1-BETA1, probably something which broke in the Xorg 7.4 update then.
> I'll e-mail you some instructions in the morning when I'm at my syste.
> After a failure like that, it does save a log file, which you may be  
> able
> to send me, so we can figure out what the actual failure is.
>
> Thanks!
>
>
>
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing

The strange part is that it was fixed with 7.1 alpha2 and then broke  
again with this beta. I will be happy to send along any info I can.



Computers can be fun again
                 format C:\
   Alternatives are out there




More information about the Testing mailing list