[PC-BSD Testing] PBI weirdness, ongoing wine problems

doverosx at gmail.com doverosx at gmail.com
Thu Jul 16 20:25:33 PDT 2009


brian wrote:
>  The first problem I have with 7.1.1 is minor . I have to open a 
> terminal in Dolphin and type in ./name.pbi to install a PBI . Simply 
> clicking on the PBI gives me the little bouncing cursor and PBI Launcher 
> appears in the panel, but it goes away with zero errors. I still can't 
> get Steam to run with any version of wine past 1.1.16 ( which works fine 
> with audio hardware acceleration set to emulation ). Error output from 
> 1.1.25 -
>
> fixme:system:SetProcessDPIAware stub!
> fixme:dwmapi:DwmIsCompositionEnabled 0x34ba24
> fixme:iphlpapi:NotifyAddrChange (Handle 0xa5bf548, overlapped 
> 0xa5bf550): stub
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\freebl3.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\js3250.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\nspr4.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\nss3.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\nssckbi.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\nssdbm3.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\nssutil3.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\plc4.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\plds4.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\plugins\npnul32.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\smime3.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\softokn3.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\sqlite3.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\ssl3.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\xpcom.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> 0[1a1420]: 
> nsNativeModuleLoader::LoadModule("C:\windows\gecko\0.9.1\wine_gecko\xul.dll") 
> - Symbol NSGetModule not found
> fixme:shell:DllCanUnloadNow stub
> wine: configuration in '/home/brian/.wine' has been updated.
> fixme:process:SetProcessShutdownParameters (00000100, 00000000): partial 
> stub.
> fixme:urlmon:CoInternetSetFeatureEnabled 5, 0x00000002, 1, stub
> fixme:urlmon:CoInternetSetFeatureEnabled 10, 0x00000002, 1, stub
> err:dscapture:widDsCreate DirectSoundCapture flag not set
> This sound card's driver does not support direct access
> The (slower) DirectSound HEL mode will be used instead.
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>
>   
Are you downloading the wrong PBI build for the architecture that you're 
using?

I have found that executing a 64-bit PBI will not yield errors when run 
on an x86 OS and vice versa.

Regards,
Brodey


More information about the Testing mailing list