[PC-BSD Testing] Vanishing partition during installation

DragonFlier dracheflieger at gmail.com
Sun Sep 14 16:13:08 PDT 2008


I believe Kris did some work on this in beta2 but not sure if this was the
problem he solved or not.

On Sun, Sep 14, 2008 at 11:50 AM, Walt Pawley <walt at wump.org> wrote:

> I recently installed PCBSD7-beta-1 on a box here and
> encountered a peculiar behavior in the process.
>
> During my first boot of the DVD, I decided to look at the
> partition arrangement on both of the two SATA hard disks I have
> in the box. Clicking on the first drive, all three partitions
> I'd previously created appeared, the third of which is where I
> intended to put PCBSD. I clicked the second drive to look at
> its partition structure (two - they were fine).
>
> Then I clicked back to the first drive, thinking I'd select the
> third partition and proceed with the install. But the third
> partition did not reappear. I clicked about some to see if that
> made any difference and finally decided to reboot on the DVD.
>
> When it arrived at the partition selection window, I clicked
> the first drive. All three partitions appeared once again. I
> selected the third and continued the install, which proceeded
> uneventfully and appears to work just fine.
> --
>
> Walter M. Pawley <walt at wump.org>
> Wump Research & Company
> 676 River Bend Road, Roseburg, OR 97470
>         541-672-8975
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
>



-- 
Drache - is still walking above ground and traveling between eternities -
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20080914/52d0b224/attachment.html 


More information about the Testing mailing list