[PC-BSD Testing] Latest Alpha

Bill Leeper protagonist at charter.net
Mon Aug 18 09:45:28 PDT 2008


I found that out. It has played properly the last few times I have  
rebooted. It seems that the only time it did not play was the the very  
first time I booted up. Go figure.


On Aug 18, 2008, at 7:20 AM, Kris Moore wrote:

> Bill Leeper wrote:
>> I tried removing a few files from the 4 GB USB flash drive and even
>> tried just using the default video settings but could not get past  
>> the
>> video setup screen. I will probably be picking up an 8 GB flash drive
>> tomorrow when they go on sale and try again. It would appear that 4  
>> GB
>> is not enough room. It will boot from it to the video setup screen
>> though so that is very encouraging.
>>
>> Installing to a HD worked flawlessly and I am writing this from that
>> install. What happened to our startup sound, Kris? Maybe I am being a
>> bit picky, bit I missed it.   :-)
>>
>> Bill
>
>
> The startup sound is enabled still, but for some reason KDE4 doesn't
> play it all the time :P
>
> If you go to System Settings -> Notifications and choose Event Source
> "KDE System Notifications", then look at "Login" you'll see the sound
> file is still there.
>
>
> BTW, I think I found a bug report for this here:
>
> https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=164748
>
> If you have a bugs.kde.org account, please feel free to vote for this
> issue so we can get a KDE developer to take a look at it :)
>
> -- 
>
> Kris Moore
> PC-BSD Software
> http://www.pcbsd.com
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing


Computers can be fun again
                 format C:\
   Alternatives are out there




More information about the Testing mailing list