[PC-BSD Testing] Installation doesnŽt finish

Richard Mikalsen richard at waypoints.no
Sat Aug 9 03:03:48 PDT 2008

Yes, I have this problem too..

Looks like there is a problem with Alpha 3.
Take a look at this forum post:



2008/8/9 Christian Michels <ChristianMichels at web.de>

> Hello all,
> IŽm quite new to (Free-/PC-) BSD (but not to Linux/Solaris; go ahead with
> the tech stuff). So please forgive me any stupid questions.
> Here is my setup:
> Asrock A780FullDisplayPort
> Athlon X2 BE2100CV
> 4GB mem
> 250GB SATA hdd
> PC-BSD 7.0 08-02-2008
> Installation runs very well and neat until the language packages are
> copied. In this stage it gets stuck and wonŽt finish. I already had a look
> at /var/log/messages but nothing alarming showed up there. How can I find
> out what the installer is doing or what heŽs waiting for?
> By the way, I tried the alphas before and didnŽt manage to install any of
> them because I always got an tar error at the end of the installation. Has
> this error just accidently vanished? I didnŽt see a notice on the testing
> mail list.
> Thanks in advance for your help!
> Regards,
> Christian
> _______________________________________________
> Testing mailing list
> Testing at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/testing
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/attachments/20080809/1f68771f/attachment.html 

More information about the Testing mailing list