<DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">New to PC-BSD. Recently installed 9.0 (64-bit). When logged in,</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">with KDE specified as the desktop, if there is neither keyboard</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">nor mouse activity for two minutes, the mouse becomes unresponsive.</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">If the keyboard is used after the mouse has become unresponsive</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">the mouse will eventually work again. Also, if, after two minutes</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">of inactivity, you try moving the mouse and find that the mouse is</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">unresponsive, after you press a key on the keyboard the mouse cursor</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">will track slowly over the desktop the way it would have, based on</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">the movements made when the mouse was unresponsive. Eventually (after</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">10 to 15 seconds), after completing the movements made prior</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">to using the keyboard, the mouse cursor will track at normal speed.</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">This behavior doesn't occur when Fluxbox is selected as the desktop</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">prior to login. Another symptom: started installing XFCE using</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">PC-BSD Control Panel | System Configuration | System Packages;</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">Update Progress window seemed to be functioning normally, but</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">after a while the progress bars didn't seem to advance. I then click-</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">dragged an open window which resulted in individual copies of the</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">window being created over the path I dragged the window. After a</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">while those ghost images disappeared. I've tried looking for obvious</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">errors in the various log files in /var/log but haven't been able to</FONT></DIV><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">find any that others have correlated to the same problem I'm having.</FONT></DIV><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0"><br></FONT><DIV ALIGN="LEFT"><FONT FACE="Verdana" SIZE="2" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">Tom Carpenter</FONT></DIV>