ada..<br><br>so far aku je sejak few years back tp dah lama tak aktif, takde masa...<br><br>nak aktifkan balik ke? aku ok je :)<br><br><br><br><br><div class="gmail_quote">2010/11/21 Yusof Khalid - FreeBSD / OpenBSD <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:fryshadow@gmail.com">fryshadow@gmail.com</a>&gt;</span><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding-left: 1ex;">salam,<br><br>ada sesape yang involve translation untuk PC-BSD ?<br><br><a href="http://pootle.pcbsd.org/ms/pcbsd" target="_blank">http://pootle.pcbsd.org/ms/pcbsd</a><br clear="all">
<br>-- <br><font color="#888888">--<br>7.2-RELEASE-p6<br>
</font><br>_______________________________________________<br>
PCBSD-malaysia mailing list<br>
<a href="mailto:PCBSD-malaysia@lists.pcbsd.org">PCBSD-malaysia@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/pcbsd-malaysia" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/pcbsd-malaysia</a><br>
<br></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>$ uname -a<br>NetBSD  5.0.2 NetBSD 5.0.2 (GENERIC) #0: Sat Feb  6 17:53:27 UTC 2010  builds@b7.netbsd.org:/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/i386/201002061851Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-2-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386<br>
<br>