Aha.. welcoming bro kalau OSDC.my dah steady mari kita beramai2 memeriahkan BSD Family ... dan ketengahkan pakar BSD ni di malaysia.. ramai sebenarnya pakar2 BSD kat mesia ni tapi semua masih shy shy belaka ... cuma kene take a time untuk pujuk mereka join dalam community. Ada yang merasakan mereka tak perlu join komuniti dan ada merasakan layan diri lagi baik dan ada yang merasakan tak perlu ada komunti. Nak ubah mindset macam tu bukan senang bro... cuma semua itu adalah bergantung pada diri sendiri.. <br>
<br>Apa yang PCBSD Malaysia akan buat adalah untuk mempopularkan OS BSD ini dimalaysia dan mempromosikan diseluruh Malaysia. Ini yang kita akan buat at least ada juga benda yang boleh diketengahkan.. Kalau pergi mana2 U ke GOV  .. kalau sebut pasal BSD ni ada yang masih terlopong &quot;Menatang apakah BSD ni&quot; .. ini lah soalan yang selalu kerap didengar dan ditembak kepada kita<br>
<br>Harap2 dengan mengikuti xtvt yang dijalankan oleh MAMPU, MDEC, OSDC.my dapatlah diketengahkan akan OS BSD ini. <br><br>BSD r0ck!!!<br><br>Mohd Fazli Azran<br>PCBSD Malaysia<br><br><div class="gmail_quote">2009/10/28 Harisfazillah Jamel <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:linuxmalaysia@gmail.com">linuxmalaysia@gmail.com</a>&gt;</span><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">Macam mana tak ingat. Aku waktu freelance buat kerja FreeBSD pasang<br>
email server dan firewall. FreeBSD sumber rezeki waktu tu. :)<br>
<br>
Teringat aje. Sekarang ni jaga OSDC.my dulu. Nanti bila dah ok OSDC.my<br>
ke sinilah saya.<br>
<br>
2009/10/28 Mohd Fazli Azran Abd Malek &lt;<a href="mailto:mfazliazran@gmail.com">mfazliazran@gmail.com</a>&gt;:<br>
<div class="im">&gt; Alamak bro... tetiba teringat kenangan lama ni bro .. ada apa2 ke yang dah<br>
&gt; berlaku... nanti OSDC.my sapa nak lead kalau bro dah sini.  Buat masa ni<br>
&gt; tugasan PCBSD dah ada hari isnin kami akan meeting dengan MAMPU untuk work<br>
&gt; out tugasan penting masa MyGOSCONF nanti ... masih short dalam 4 orang<br>
&gt; sekarang dah ada 4 orang ... sesiapa berminat sila hantar nama sebelum<br>
&gt; jumaat ini. Sekiam Terima Kasih<br>
&gt;<br>
&gt; Mohd Fazli Azran<br>
&gt; PCBSD Malaysia<br>
&gt;<br>
</div><div><div></div><div class="h5">_______________________________________________<br>
PCBSD-malaysia mailing list<br>
<a href="mailto:PCBSD-malaysia@lists.pcbsd.org">PCBSD-malaysia@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/pcbsd-malaysia" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/pcbsd-malaysia</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>