[PCBSD-malaysia] Distribution Release: Red Hat Enterprise Linux 5.5

Muhammad Najmi Ahmad Zabidi najmi.zabidi at gmail.com
Tue Mar 30 21:02:44 PDT 2010


sengaja je tu.. dah alang2 ko spam RH kat PCBSD hak hak.
nanti Ubuntu 10.04 ko spam la sini lagi :p

On 3/31/10, Ahmad Arafat Abdullah <trunasuci at gmail.com> wrote:
> Sepam tul la ko nih mnajem eheheh.. topic RH hijack pi mac...
>
> takpe2...
>
> Dulu2 aku penah pakai Apple IIe, IIc.. test2 godek Apple mac IIcx dan IIfx,
> tahun 1990, baru kuar punya.. tak silap rega zaman tu rm40-50k... gila..
>
> http://en.wikipedia.org/wiki/Macintosh_IIcx
> http://en.wikipedia.org/wiki/Macintosh_IIfx
>
>
>
> On Wed, Mar 31, 2010 at 11:18 AM, Muhammad Najmi Ahmad Zabidi <
> najmi.zabidi at gmail.com> wrote:
>
>> mac punye HDD atau RAM boleh carik kat lowyat atau dah ada stampad
>> epal kat situ?
>>
>> -abang aku gune Mac since Apple II, time tu LCD screen bodo je.. then
>> Mac Classic time tu around 90s harga 4K if not mistaken..
>>
>> apple, never be any cheaper.. bende luxury.
>>
>> aku perasan Mac ada latex apps, TeXShop .. thinking of using that
>> heh.. kalo boleh install NXclient kat Mac aku boleh la create session
>> lain remotely sambil wife aku gune surfing ...
>>
>>
>>
>
>
> --
> # uname -a
> NetBSD  5.0 NetBSD 5.0 (GENERIC) #0: Sun Apr 26 18:50:08 UTC 2009
> builds at b6.netbsd.org:/home/builds/ab/netbsd-5-0-RELEASE/i386/200904260229Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
> i386
>


More information about the PCBSD-malaysia mailing list