[PCBSD-malaysia] Panggilan Sukarelawan MyGOSSCON 2009

Mohd Fazli Azran mfazliazran at gmail.com
Tue Nov 3 06:24:49 PST 2009


OMAR ALI ABDUL RAHIM wrote:
> boleh saya join ker  ?
>
> Mohd Fazli Azran Abd Malek wrote:
>> Alamak bro... tetiba teringat kenangan lama ni bro .. ada apa2 ke 
>> yang dah berlaku... nanti OSDC.my sapa nak lead kalau bro dah sini.  
>> Buat masa ni tugasan PCBSD dah ada hari isnin kami akan meeting 
>> dengan MAMPU untuk work out tugasan penting masa MyGOSCONF nanti ... 
>> masih short dalam 4 orang sekarang dah ada 4 orang ... sesiapa 
>> berminat sila hantar nama sebelum jumaat ini. Sekiam Terima Kasih
>>
>> Mohd Fazli Azran
>> PCBSD Malaysia
>>
>> On Wed, Oct 28, 2009 at 11:13 PM, Harisfazillah Jamel 
>> <linuxmalaysia at gmail.com <mailto:linuxmalaysia at gmail.com>> wrote:
>>
>>     Aku nak join group mana ni. Rindu kat FreeBSD....
>>
>>     On Wed, Oct 28, 2009 at 7:31 PM, Mohd Fazli Azran Abd Malek
>>     <mfazliazran at gmail.com <mailto:mfazliazran at gmail.com>> wrote:
>>     > To all,
>>     >
>>     > We are pleasure to invite all of our members and also our
>>     friend in here to
>>     > join MyGOSCONF 2009 for BOF .
>>     >
>>     > Date : 5 November 2009
>>     > Place : PICC, Putrajaya
>>     > Time : 7.00p.m - 10.00p.m
>>     > Fee: FOC
>>     _______________________________________________
>>     PCBSD-malaysia mailing list
>>     PCBSD-malaysia at lists.pcbsd.org
>>     <mailto:PCBSD-malaysia at lists.pcbsd.org>
>>     http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/pcbsd-malaysia
>>
>>
>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>> Forest Research Institute Malaysia
>> 52109 Kepong, Selangor, Malaysia
>> Hotline : +603-62797000
>
> ------------------------------------------------------------------------
> Forest Research Institute Malaysia
> 52109 Kepong, Selangor, Malaysia
> Hotline : +603-62797000
> ------------------------------------------------------------------------
>
> _______________________________________________
> PCBSD-malaysia mailing list
> PCBSD-malaysia at lists.pcbsd.org
> http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/pcbsd-malaysia
>   
Salam bro,

Amat dialu alukan kalau bro nak join. esok 4/11/09 kalau bro free datang 
la ke PICC masa webdev kita jumpa disana. Kalau ada contact mobile lagi 
bagus. Sebab takde kakitangan yang cukup nak jaga booth PCBSD..

Mohd Fazli Azran
PCBSD Malaysia


More information about the PCBSD-malaysia mailing list