<br><br><div class="gmail_quote">On Sat, Jun 16, 2012 at 2:00 PM,  <span dir="ltr"><<a href="mailto:pbi-dev-request@lists.pcbsd.org" target="_blank">pbi-dev-request@lists.pcbsd.org</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Send Pbi-dev mailing list submissions to<br>
        <a href="mailto:pbi-dev@lists.pcbsd.org">pbi-dev@lists.pcbsd.org</a><br>
<br>
To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit<br>
        <a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/pbi-dev" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/pbi-dev</a><br>
or, via email, send a message with subject or body 'help' to<br>
        <a href="mailto:pbi-dev-request@lists.pcbsd.org">pbi-dev-request@lists.pcbsd.org</a><br>
<br>
You can reach the person managing the list at<br>
        <a href="mailto:pbi-dev-owner@lists.pcbsd.org">pbi-dev-owner@lists.pcbsd.org</a><br>
<br>
When replying, please edit your Subject line so it is more specific<br>
than "Re: Contents of Pbi-dev digest..."<br>
<br>Today's Topics:<br>
<br>
   1. Created PBIs do not work? (Sam Lin)<br>
<br><br>---------- Forwarded message ----------<br>From: Sam Lin <<a href="mailto:semin2006@gmail.com">semin2006@gmail.com</a>><br>To: <a href="mailto:pbi-dev@lists.pcbsd.org">pbi-dev@lists.pcbsd.org</a><br>Cc: <br>
Date: Sat, 16 Jun 2012 17:05:34 +1200<br>Subject: [PC-BSD Pbi-dev] Created PBIs do not work?<br><div>Hi PBI fellows,<br></div><div><br></div><div>I have tried to create two PBIs for scientific application which I would like to use for my work:</div>
<div><br></div><div>1. math/rkward</div><div>2. math/sage</div><div><br>
</div><div>These were created with EasyPBI 1.2 on my AMD64 machine. These appeared to be built flawlessly, however they just do not work after I install the PBI products and tried to launch from Kick-off. At first the mouse cursor appears that it's launching the two new applications but then a few seconds later nothing happen with no error message.</div>

<div><br></div><div>Is there anyway that I can investigate what has gone wrong?</div><div><br></div><div>Also why is the EasyPBI on AppCafe still remains as ver. 1.0 rather than 1.2?</div><div><br></div><div>Regards,</div>

<div>Sam</div>
<br>_______________________________________________<br>
Pbi-dev mailing list<br>
<a href="mailto:Pbi-dev@lists.pcbsd.org">Pbi-dev@lists.pcbsd.org</a><br>
<a href="http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/pbi-dev" target="_blank">http://lists.pcbsd.org/mailman/listinfo/pbi-dev</a><br>
<br></blockquote></div>Sam Lin-<br><br>I would suggest to try launching them from the commandline.  If you need the path to the executable, you can find it in the properties of the icons or menu items, though they should be in /usr/pbi/appname/bin/app or similar.<br>
<br>Have a great day!<br>