<div dir="ltr">Kris,<div>I've opened a pull request.  Let me know if I need to do anything else on my end.  Thanks.</div><div><br></div><div style>Joe Maloney</div><div style><br></div></div><div class="gmail_extra"><br>
<br><div class="gmail_quote">On Wed, Jul 10, 2013 at 4:15 PM, Kris Moore <span dir="ltr"><<a href="mailto:kris@pcbsd.org" target="_blank">kris@pcbsd.org</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div class="im">On 07/09/2013 23:32, Joe Maloney wrote:<br>
> Kris,<br>
</div><div class="im">> I was able to get it to work.   I've replaced the network card and it<br>
> works perfect without the ping.<br>
><br>
> The ping stuff wasn't part of the modification.  I meant to say I was<br>
> just trying to use ping to diagnose why it wasn't working and that's<br>
> when I discovered that issue.  The /etc/hosts trick did not work for<br>
> me either until I replaced the nic.  I also tried with a fresh copy of<br>
> true-os and pc-thinclient just to be sure.  I had the same problem it<br>
> locked up during boot unless I pinged it until I replaced the nic.<br>
><br>
> After I was able to get everything working I did not require the<br>
> entries in /etc/hosts.  Do you still suggest I still devise a way to<br>
> recreate those host entries for the non dchp server option?  Thanks.<br>
><br>
> Joe Maloney<br>
><br>
><br>
</div>Joe,<br>
<br>
If it seems to work with the NIC replaced then we can go forward I<br>
think. Go ahead and send over the pull request and I'll get it merged.<br>
<br>
Should we need the hosts fix again, its not that difficult to add it<br>
back in later I think.<br>
<div class="HOEnZb"><div class="h5"><br>
<br>
--<br>
Kris Moore<br>
PC-BSD Software<br>
iXsystems<br>
<br>
</div></div></blockquote></div><br></div>