[PC-BSD Commits] r15692 - pbi/update

svn at pcbsd.org svn at pcbsd.org
Tue Mar 6 03:36:08 PST 2012


Author: autotrans
Date: 2012-03-06 11:36:08 +0000 (Tue, 06 Mar 2012)
New Revision: 15692

Modified:
   pbi/update/pbi-meta-9
Log:
Auto-Commit of i18n pbi meta data from Pootle


Modified: pbi/update/pbi-meta-9
===================================================================
--- pbi/update/pbi-meta-9	2012-03-06 11:13:51 UTC (rev 15691)
+++ pbi/update/pbi-meta-9	2012-03-06 11:36:08 UTC (rev 15692)
@@ -2267,7 +2267,7 @@
 App[hr]=Assault Cube;AssaultCube, nekada ActionCube, je besplatna pucačina u prvom licu zasnivana na igri Cube. Postavljena u realističnom okruženju, koliko je to moguće sa engine-om, dok igranje i dalje ostaje brzo i arkadno. Poanta se zabaviti u timskoj multiplayer igri.
 App[hr]=AssaultCube;AssaultCube, nekada ActionCube, je besplatna pucačina u prvom licu zasnivana na igri Cube. Postavljena u realističnom okruženju, koliko je to moguće sa engine-om, dok igranje i dalje ostaje brzo i arkadno. Poanta se zabaviti u timskoj multiplayer igri.
 App[hr]=Asunder;Asunder je glazbeni CD sijekač i koder. Možete ga koristiti za spremanje traka sa glazbenog CD-a kao WAV, MP3, OGG i/ili FLAC.
-App[hr]=Audacious;Audacious je media izvođač sa grafičkim okruženjem za PC-BSD. Odvojio se od Beep Media Player-a 0.9.7.1. koji se pak odvojio od XMMS-a.  Većina značajki Audacious-a se zasniva na dodacima, uključujući sve kodeke, Na većini sistema, koristan skup dodataka je početno već instaliran. Uključujući, na primjer, mogućnost izvođenja MP3, Ogg Vorbis i FLAC datoteka.
+App[hr]=Audacious;Audacious je media izvođač sa grafičkim okruženjem za PC-BSD. Odvojio se od Beep Media Player-a 0.9.7.1. koji se pak odvojio od XMMS-a.  Većina značajki Audacious-a se zasniva na dodacima, uključujući sve kodeke, Na većini sistema, koristan skup dodataka je već instaliran. Uključujući, na primjer, mogućnost izvođenja MP3, Ogg Vorbis i FLAC datoteka.
 App[hr]=Audacity;Audacity je program koji vam omogućuje manipulaciju digitalnim audio valovima. Nadalje omogućuje direktno snimanje zvuka unutar programa, uvozi mnogo vrsta zvukovnih datoteka, uključujući WAV, AIFF, AU, IRCAM, MP3. i Ogg Vorbis. Podržava sve uobičajne uređivačke operacije kao što su Rezanje, Kopiranje, Ubacivanje, miksanje traka i primijena dodatnih efekata na bilo koji dio zvuka. Također ima ugrađeni uređivač amplituda, namjestiv spektografski način i prozor za analiziranju frekvencija za primjenu u analiziranju audio podataka.
 App[hr]=Aumix;Program regulira audio razine iz X, konzole, terminala, naredbene linije ili skripte.
 App[hr]=Avidemux;Avidemux je besplatan uređivač videa namijenjen jednostavnim zadacima poput rezanja, filtriranja i enkodiranja. Podržava mnogo tipova datoteka, uključujući AVI, DVD suglasne MPEG datoteke, MP4 i ASF, koristeći mnogo kodeka. Zadaci se mogu automatizirati koristeći projekte, redove poslova i moćno skriptiranje.  Avidemux je dostupan za Linux, BSD, Mac OS X i Microsoft Windows pod GNU GPL licencom.
More information about the Commits mailing list