[PC-BSD Commits] r14857 - pbi/update

svn at pcbsd.org svn at pcbsd.org
Sun Jan 15 03:39:40 PST 2012


Author: autotrans
Date: 2012-01-15 11:39:40 +0000 (Sun, 15 Jan 2012)
New Revision: 14857

Modified:
   pbi/update/pbi-meta-9
Log:
Auto-Commit of i18n pbi meta data from Pootle


Modified: pbi/update/pbi-meta-9
===================================================================
--- pbi/update/pbi-meta-9	2012-01-14 11:33:41 UTC (rev 14856)
+++ pbi/update/pbi-meta-9	2012-01-15 11:39:40 UTC (rev 14857)
@@ -3492,6 +3492,9 @@
 App[sv]=Flock;Flock är en social webbläsare, plattformsoberoende, Open-Source och bygger på teknik från Mozilla. Flock innehåller funktioner som verktyg för bloggande, rss flödeshantering och integrerade del.icio.us favoriter samt Flickr och Photobucket fotodelning.
 App[sv]=FooBillard;Foobillard är ett gratis OpenGL biljard spel för Unix med realistisk fysik, AI-spelare och många speltyper som pool Carambol eller snooker.
 App[sv]=FreeCiv;Freeciv är ett gratis strategispel där man bygger kungariken med inspiration från historisk mänsklig civilisation. Spelet utspelar sig i historien och målet är att leda din stam fråm stelåldern till rymdåldern. Detta är ett gratis strategiskt multiplayer-spel. Varje spelare blir ledare för en civilisation med målet att skapa den största och bästa civilisationen. Spelare som har spelat något av spelen i sivilisations-serien från Microprose kommer känna igen sig.
+App[sv]=FreeCol;FreeCol teamets mål är att skapa en Open Source version av Colonization (släppt under GPL licensen). Till att börja med skapar vi en exakt kopia av Colonization. Grafiken kommer att göras om till dagens standard men kommer ändå förbli ren, enkel och funktionell. Vissa speciella 
+App[sv]=FreeDoom;Freedoom är ett projekt för att skapa en komplett Doom II-kompatibel IWAD fil som är Free Software:   IWAD filer är den filtyp som används av Doom som innehåller all data för spelet (grafik, ljudeffekter, musik, etc.). Även om Dooms Source Code är Gratis, så behöver du fortfarande en propietär IWAD fil från id för att spela Doom. Freedooms mål är att skapa ett gratis alternativ. Kombinerat med den GPL-Licensierade Doom Source Coden kommer detta att resultera i ett helt Gratis Doom Baserat spel.
+App[sv]=Frets on Fire;Frets on Fire är ett spel med musikalisk talang och snabba fingrar. Målet med spelet  är att spela gitarr med tangentbordet så exakt som möjligt.
 App[sv]=Gambas;Gambas är en gratis utvecklingsmiljö baserad på en Basic tolk med objekt tillägg, som Visual Basic&Trade(men det är INTE en klon!). Med Gambas, kan du snabbt utforma ditt program GUI, accessa MySQL, PostgreSQL och SQLite-databaser, pilot KDE program med DCOP, översätta ditt program till många språk, enkelt skapa nätverksapplikationer, göra 3D OpenGL program, och så vidare...
 App[sv]=Geany;Geany är en liten och lätt integrerad utvecklingsmiljö. Den utvecklades för att ge en liten och snabb IDE, som har endast ett fåtal är beroenden av andra paket. Ett annat mål var att vara så oberoende som möjligt från en speciell skrivbordsmiljö som KDE eller GNOME.
 App[sv]=Gimp;The GIMP är avsett att ge ett intuitivt grafiskt gränssnitt till en mängd olika bildredigerings operationer.
More information about the Commits mailing list