[PC-BSD Commits] r14794 - pbi/update

svn at pcbsd.org svn at pcbsd.org
Thu Jan 12 03:26:21 PST 2012


Author: autotrans
Date: 2012-01-12 11:26:20 +0000 (Thu, 12 Jan 2012)
New Revision: 14794

Modified:
   pbi/update/pbi-meta-9
Log:
Auto-Commit of i18n pbi meta data from Pootle


Modified: pbi/update/pbi-meta-9
===================================================================
--- pbi/update/pbi-meta-9	2012-01-12 10:13:37 UTC (rev 14793)
+++ pbi/update/pbi-meta-9	2012-01-12 11:26:20 UTC (rev 14794)
@@ -2351,6 +2351,7 @@
 App[nl]=Audacity;Audacity is een programma waarmee u digitale audio kunt bewerken. Naast de mogelijkheid om geluid direct op te nemen met het programma kan het ook allerlei audiobestanden importeren, zoals WAV, AIFF, AU, IRCAM, MP3 en Ogg Vorbis. U kunt alle gebruikelijke bewerkingen uitvoeren, oa. knippen, kopieren, plakken en het mixen van audiosporen. Ook kunt u met behulp van plugin's effecten toepassen op elk deel van het geluid. Met de ingebouwde volume-editor kunt u het volume aanpassen, is er een spectogram-mode en is er een scherm voor frequentie-analyse om geluid te kunnen analyseren.
 App[nl]=Codelite;CodeLite is een krachtige, open-source, cross-platform ontwikkelomgeving voor de programmeertalen C en C++. CodeLite wordt gedistribueerd onder de GPL-licentie. CodeLite is geavanceerd maar toch intuitief zodat de gebruiker op eenvoudige wijze complexe projecten kan realiseren.
 App[nl]=Dillo;Dillo poogt een multiplatform browser-alternatief te zijn die klein, stabiel, ontwikkelaar-vriendelijk, bruikbaar, snel en uitbreidbaar is.
+App[nl]=EasyPBI;EasyPBI maakt het creëren van Push Button Installer modules en pakketten een simpel proces met een simpele point-n-click interface.
 App[nl]=Echolinux;EchoLink client foor UNIX. EchoLink is een VoIP-pakket dat gebruikt wordt bij Ham Radio.
 App[nl]=FileZilla;FileZilla Client is een snelle en betrouwbare, cross-platform, FTP, FTPS en SFTP-client met veel nuttige opties en een intuïtieve grafische bediening.
 App[nl]=Firefox;Firefox is een veel geprezen, vrije, open-source webbrowser die geschikt is voor veel platformen en gebaseerd is op de Mozilla broncode. Klein, snel en makkelijk te gebruiken en heeft vele geavanceerde functies.
@@ -2363,11 +2364,13 @@
 App[nl]=KompoZer;KompoZer is een compleet web-ontwikkelsysteem dat web-bestandsbeheer combineert met een makkelijk te gebruiken WUZIWUK-editor. KompoZer is heel erg makkelijk te gebruiken en is daarmee ideaal voor de niet-technische computergebruiker die aantrekkelijke en professioneel uitziende websites wil bouwen zonder al te veel kennis van HTML of webcode.
 App[nl]=LibreOffice;LibreOffice is het vrije, open-source persoonlijke productiviteitspakket voor Windows, Macintosh, Linux en *BSD. Het bestaat uit zes zeer complete applicaties voor al uw documenten en dataverwerking: Writer, Calc, Impress, Draw, Math en Base
 App[nl]=OpenOffice;OpenOffice.org is een open-source, door de internetgemeenschap ontwikkelde, multi-platform productiviteitspakket. Het bevat cruciale applicaties zoals een tekstverwerker, een rekenblad, een presentatie-maker en een tekenpakket waarvan het uiterlijk en de beschikbare functies overeen komen met de meeste andere kantoorpakketten.
+App[nl]=Paintown;Paintown is een open source vecht spel in hetzelfde genre als Streets of Rage en Teenage Mutant Ninja Turtles.
 App[nl]=Sylpheed;Sylpheed is een eenvoudige en makkelijk te gebruiken e-mailprogramma met allerlei functies.
 App[nl]=Thunderbird;Mozilla Thunderbird is een doorontwikkeling van het Mozilla mail-component. Het heeft tot doel om een op zichzelf staand, cross-platform e-mailprogramma te worden dat gebruik maakt van de XUL-taal. Kijk op de website van het Mozilla Thunderbird-project voor meer informatie.
 App[nl]=Twinkle;Twinkle is een software-telefoon voor Voice-over-IP communicatie via het SIP-protocol.
 App[nl]=Wireshark;Wireshark is 's werelds belangrijkste netwerk-analyse software. Het laat u netwerkverkeer zien en opslaan zoals het over uw computernetwerk loopt. Het programma is een de facto (en vaak ook de jure) standaard in de ICT-wereld en in het onderwijs.
 App[nl]=aMule;aMule is een eMule-achtige applicatie voor de eD2K en Kademila-netwerken, ondersteund op meerdere platformen.
+App[nl]=wxGuitar;Een simpel programma om beginnende gitaristen (en ook gevorderde) om een gitaar te stemmen.
 App[pl]=ATAidle;ATAidle to narzędzie umożliwiające ustawienie właściwości zarządzania energią dysków twardych ATA. Obejmuje to limity czasu gotowości, moc (APM), stawienia poziomu głośności (AAM) i wyświetlające informacje na temat zainstalowanych urządzeń.
 App[pl]=ATanks;Atomic Tanks to gra 2D, gdzie małe czołgi używać karykaturalnie dużych broni aby wysadzić siebie na wzajem. Atomic Tanks jest luźno oparty na klasycznej grze DOS Scorched Earth. Gra jest bardzo elastyczna, co pozwala na grę od dwóch do dziesięciu graczy, dostosowywanie środowiska gry, szeroki asortyment broni i innych przedmiotów.
 App[pl]=AbiWord;Abiword to wolne oprogramowanie przeznaczone do edycji plików tekstowych zbliżone do programu MS Word. Nadaje się do różnorodnych operacji przetwarzania tekstu.
More information about the Commits mailing list