[PC-BSD Commits] r14016 - pbi/update

svn at pcbsd.org svn at pcbsd.org
Tue Nov 22 03:33:18 PST 2011


Author: autotrans
Date: 2011-11-22 03:33:17 -0800 (Tue, 22 Nov 2011)
New Revision: 14016

Modified:
  pbi/update/pbi-meta-9
Log:
Auto-Commit of i18n pbi meta data from Pootle


Modified: pbi/update/pbi-meta-9
===================================================================
--- pbi/update/pbi-meta-9	2011-11-22 10:14:38 UTC (rev 14015)
+++ pbi/update/pbi-meta-9	2011-11-22 11:33:17 UTC (rev 14016)
@@ -1833,15 +1833,26 @@
 App[hr]=Doom3;Doom 3 je računalna igra pucačine u prvom licu znanstveno-fantastično hororske tematike razvijena od Id Software-a i izdana od Activision-a. Postavljena u 2145. u UAC istražiteljskom centru na Marsu, igra je utemeljena na originalnom Doom, sa kompletno novom grafikom i engine-om.
 App[hr]=EBView;Ebview je gtk zasnovan alaz za pristupanje CD-ROM riječnicima u formatima EPWING, EB. EBG, EBXA, EBXA-C.
 App[hr]=Echolinux;EchoLink je klijent za UNIX. EchoLink je VoIP paket korišten u Ham Radiju.
+App[hr]=Ekiga;Ekiga je besplatan Voice over IP telefon koji vam omogućava besplatne pozive preko interneta. Ekiga je prva aplikacija otvorenog koda sa podrškom i za H.323 i za SIP, kao i za zvuk i video.Ekiga je odprije poznata kao GnomeMetting.
+App[hr]=EmiliaPinball;Emilia Pinball projekt je pinball simulator otvorenog koda za uniksoide. Uključuje hardversku akceleraciju preko SDL i OpenGL kao i softversku preko Allegro.
 App[hr]=EnemyTerritory;Wolfenstein: Enemy Territory (također zvan jednostavno Enemy Territory ili ET) je besplatna multiplajer pucačina u prvom licu postavljena u Drugom svjetskom ratu. Prvotno planirana da bude izdana kao komercijalna ekspanzija za popularan FPS Return to Castel Wolfenstein i kasnije kao samostalna igra. Međutim, zbog problema sa singleplajer aspektom igre, multiplajer dio je izdan 29. Svibnja 2003 kao besplatna samostalna igra.
 App[hr]=Enlightenment;Enlightenment je upravljač prozora. Enlightenment je ljuska radne površine. Enlightenment je sastavni dio za stvaranje prekrasnih aplikacija. Enlightenment, ili jednostavno e, je grupa ljudi koji prave softver nove generacije.
-App[hr]=Firefox;Firefox je nagrađivan, besplatan, otvorenog koda web preglednik za mnoge platforme i zasnivan je na Mozillinom kodu. Mali je, brz i jednostavan za korištenje, te pruža mnoge napredne značajke.
+App[hr]=Epiphany;Epiphany je web preglednik dizajniran da bude što laganiji i brži, nauštrb mnogih značajkih dostupnih kod drugih preglednika.
+App[hr]=ExtremeTuxRacer;Extreme Tux Racer je igra utrkivanja sa Tux-om, maskotom Linuxa. Igra slijedi Tux Racer i njegove derivate.
+App[hr]=Firefox;Firefox je nagrađivan, besplatan, web preglednik otvorenog koda za mnoge platforme i zasnivan je na Mozillinom kodu. Mali je, brz i jednostavan za korištenje, te pruža mnoge napredne značajke.
 App[hr]=FooBillard;Foobillard je besplatna OpenGL biljarska igra za Unix sa realističnom fizikom, AI igračima i raznim tipovima igara kao što su karambol ili snooker.
 App[hr]=GCC;GCC, GNU Kompajler Kolekcija, podržava nekolicinu jezika. Ovaj port instalira C, C++, Fortran, i Java podršku kao gcc45, g++45, gfortran45, i gcj45, za svaki posebno.
+App[hr]=Gecko-Mediaplayer;Gecko Media Player je dodatak za preglednik koji koristi GNOME MPlayer za izvođenje multimedije u pregledniku. Trebao bi raditi sa svim preglednicima na Uniksoidnim sustavima (Linux, BSD, Solaris) koji koriste NS4 API (Mozilla, Firefox, Opera, itd.).
+App[hr]=Gens;Gens je besplatan Sega Genesis emulator. Ima mnogo značajki i vro dobru kompatibilnost koja je preko 90%.
 App[hr]=Gimp;GIMP je dizajniran da pruža intuitivno grafičko sučelje za svekolike operacije obrade slika.
+App[hr]=GnomeMPlayer;GNOME Mplayer je jednostavno grafičko okruženje za MPlayer. Namijenjen da bude lijep izvođač i pruža jednostavno i pregledno sučelje prema MPlayer-u. GNOME MPlayer ima bogat API koji je dostupan preko DBus protokola. Koristeći DBus možete kontrolirati jedno ili više instanci GNOME MPlayer-a iz jedne naredbe. Izvođač se može koristiti za pregledavanje medije na web stranicama kad se koristi zajedno sa Gecko Mediaplayer-om
+App[hr]=Imagination;Imagination je jednostavan DVD slide show kreator. Koristi sox i ffmpeg za stvaranje slide shows koji se sastoje od slika i zvuka.
 App[hr]=Irssi;Irssi je IRC client za UNIX sustave koji radi u terminalu. Također podržava SILC i ICB protokole preko dodataka.
 App[hr]=JD;jd - 2ch preglednik
 App[hr]=Java JRE;Java Runtime Environment (JRE) omogućava krajnjim korisnicima korištenje Java aplikacija.
+App[hr]=JavaJDK;Java SE Development Kit (JDK) uključuje Java Runtime Environment (JRE) i naredbeno-linijske razvojne alate koji su korisni pri razvoju appleta i aplikacija.
+App[hr]=Jokosher;Jokosher je jednostavan ali ipak moćan muli-track studio. Sa njime možete stvarati i snimati glazbu, podcastove i više, sve iz integriranog i jednostavnog okruženja.
+App[hr]=K9Copy;K9Copy je mali alat za kopiranje DVD-a. DVD video je kompresiran sa Vamps programom.
 App[hr]=KBackup;KBackup je program za izradu sigurnosnih kopija za UNIX sustave. Podržava sve podatkovne pogone podržane od strane OS-a. Može se koristit tar ili afio za stvaranje arhiva. Može sažimati koristeći gzip. Podržava listu uključenja i isključenja te spremanje kopije u datoteku.
 App[hr]=KDESvn;Kdesvn je još jedan klijen za Subversion. Koristi KDE API za razliku od GAMBAS-a te koristi Subversion razvojni API umjesto analiziranja izlaza naredbene linije što većina drugih klijenata zapravo rade.
 App[hr]=KMysqladmin;KMysqladmin je softver za upravljanje mysql-poslužiteljima napisan u QT-u i KDE-u.
@@ -1852,6 +1863,10 @@
 App[hr]=Konversation;Konversation je grafički IRC klijent.
 App[hr]=Last.fm;Last.fm je internet radio iz Ujedinjenog Kraljestva i web sjedište zajednice slušatelja glazbe, osnovan 2002. Tvrdi da ima milijun aktivnih korisnika iz više od 200 zemalja.
 App[hr]=Lynx;Lynx je tekstualni web preglednik.
+App[hr]=Lyx;Lyx je procesor dokumenta koji stimulira pisanje bazirano na strukturi dokumenta (WYSIWYM) a ne jednostavno po izgledu (WYSIWYG). Lyx combinira moć i fleksibilnost TeX/LaTeX sa grafičkim okruženjem koji je jednostavan za korištenje.
+App[hr]=MAME;MAME stoji za Multiple Arcade Machine Emulator. Kad se koristi zajedno sa preslikama originalnih ROM arkadnih igara i disk podacima, MAME reproducira tu igru što je moguće sa većom vjerodostojnošću na modernim osobnim računalima. MAME trenutačno može emulirati nekoliko tisuća različitih klasičnih arkadnih igara od kasnih sedamdesetih do današnjih dana.
+App[hr]=MESS;MESS je akronim koji stoji za Multi Emulator Super System. MESS će više ili manje vjerodostojno reproducirati računalo i konzolne na PC-u. MESS trenutačno može emulirati preko 250 sistema od prethodnih 5 dekada. MESS emulira hardver sistem i ponekad koristi preslike ROM diskova za pokretanje programa i igara. Dakle, takvi sistemi NISU simulacije, već aktualne emulacije hardvera.
+App[hr]=MLDonkey;MLdonkey je najmoćnija peer2peer aplikacija za edonkey2000 mrežu!
 App[hr]=Nexuiz;Nexuiz je 3d igra bitke do smrti, napravljena online od tima programera pod nazivom Alientrap. Zahtjevi: 200mb slobodnog prostora na disku
 App[hr]=Opera;Opera je potpuno opremljen internet alat sa e-poštom, bittorrent-om i irc klijentom. Nagrađivani Opera Web preglednik je najbrži i najsigurniji besplatan web pregledik dostupan danas. Iskušajte ga kako bi se uvjerili u sjajan doživljaj interneta sa Operom.
 App[hr]=Pro Evolution Chapping;Potezna igra nogometa na ploči.
@@ -1866,7 +1881,7 @@
 App[hr]=SeaMonkey;Web preglednik, napredni klijent e-pošte i novosti, IRC klijent, jednostavan HTML uređivač -- sve vaše Internet potrebe u jednoj aplikaciji.
 App[hr]=Search and Rescue;3D simulator letenja u kojem igrač leti po mapi spašavajući ljude. Igra ima izbor od nekoliko različitih helikoptera i đet zrakoplova. Igra uključuje misije treniranja, zahtjevnije misije i kampanjski način kao i slobodno letenje za ljude koji samo žele istraživati.
 App[hr]=SearchAndRescue;3D simulator letenja u kojem igrač leti po mapi spašavajući ljude. Igra ima izbor od nekoliko različitih helikoptera i đet zrakoplova. Igra uključuje misije treniranja, zahtjevnije misije i kampanjski način kao i slobodno letenje za ljude koji samo žele istraživati.
-App[hr]=Secret Maryo Chronicles;Tajne Maryo Kronike je dvo-dimenzionalna, sklizajuća u stranu, trči i skači igra koja koristi platformski neovisnu SDL biblioteku. Uključuje ugrađen uređivač nivoa koji se može koristiti za jednostavno stvaranje vaših vlastitih nivoa i svjetova.
+App[hr]=Secret Maryo Chronicles;Tajne Maryo Kronike je dvodimenzionalna, sklizajuća u stranu, trči i skači igra koja koristi platformski neovisnu SDL biblioteku. Uključuje ugrađen uređivač nivoa koji se može koristiti za jednostavno stvaranje vaših vlastitih nivoa i svjetova.
 App[hr]=SpliX;SpliX je skup CUPS pokretača za printere za SPL (Samsung Printer Language) printere. Ako imate takav printer, trebate skinuti i koristiti SpliX.
 App[hr]=Sylpheed;Sylpheed je jednostavan, lagan ali prepun značajki, i jednostavan za korištenje klijent e-pošte (MUA).
 App[hr]=The Battle for Wesnoth;Bitka za Wesnoth je strateška potezna igra sa fantazi prizvukom. Formirajte slavnu vojsku, postupno poboljšavajući neiskusne novake u očvrsnute veterane. U kasnijim igrama, pozovite vaše najjače ratnike i formirajte ubitačnu vojsku od koje se nitko neće moći oduprijeti! Odaberite jedinice iz velike skupine specijalista, i napravite silu sa pravim moćima koja će se dobro boriti na svakavim terenima protiv svakojakih neprijatelja.
@@ -1896,6 +1911,7 @@
 App[hr]=Zenmap;Zenmap je službeno grafičko sučelje za Nmap, alat skeniranja portova. Prvotno zasnovan na Umit-u, zamijenio je NmapFE od Nmap 4.50. Također uključuje python zasnovane Nmap alate (trenutačno Ndiff).
 App[hr]=Zsh;Zsh je ljuska namijenjena interaktivnom korištenju, iako je također moćan skriptni jezik, Mnoge korisne značajke od bash, ksh i tcsh su uključene u zsh, kao i mnogo originalnih. Uvodni dokument detaljnije opisuje neke jedinstvene zsh značajke.
 App[hr]=aMule;aMule je eMule klijent za eD2K i Kademlia mreže, podržava više platformi.
+App[hr]=ioUrbanTerror;Urban Terror je totalna konverzija za Quake III Arena koja više ne zahtjeva tu igru za pokretanje.  Koristi svoj vlastiti engine, koji je otvorenog koda pod GPL-om i može se slobodno distribuirati. Urban Terror je sličan Counter Strike, ali je manje fokusiran na realizam i igra se brže, što je omogućeno sa strafe skakanjem, koji kad se kombinira sa skakanjem po zidovima može dovesti do vrlo brzog kretanja i prekrasnih skokova.  Urban Terror ima 7 modova igre, 25 mapa i 15 oružja.
 App[hr]=ntop;ntop je fleksibilan i bogat značajkama alat za praćenje i traženje problema na lokalnim mrežama. Nudi naredbeno-linijsko i web sučelje, sa ugrađenim web poslužiteljem. ntop se zasniva na libpcap-u.
 App[hr]=png2ico;Pretvara PNG datoteke u Windows ikone.
 App[hr]=qBittorrent;qBittorrent v2 je najbliži ekvivalent, ovorenog koda (GNU GPL v2 licence) za utorrent. Zasnovan je na Qt4 programskom alatu i libtorrent-rasterbar.
More information about the Commits mailing list